Actualiteiten

 • 25 juni 2018

  Aanleg glasvezel buitengebied Friesland

  Kabelnoord gaat van start met de aanleg van glasvezel in de buitengebieden van Friesland. De vraagbundeling in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel is inmiddels in volle gang. Perceeleigenaren van de aangeschreven adressen kunnen aangeven of ze een glasvezelaansluiting van Kabelnoord willen. Dit doen ze door zich aan te melden voor een internet, televisie en/of telefonie abonnement. Bent u… Lees meer »

 • 26 mei 2017

  Tarieven telefonie wijzigen

  Met ingang van 1 juli 2017 wijzigen de telefonietarieven van Kabelnoord en Kabelnoord Zakelijk. Het starttarief per gesprek wordt verhoogd van € 0,042 naar € 0,083. Bellen naar vaste nummers in Nederland gaat van € 0,017 naar € 0,083 per minuut, terwijl het goedkoper wordt om naar mobiele nummers in Nederland te bellen (van € 0,122 naar € 0,083). En natuurlijk:… Lees meer »

 • 26 januari 2017

  Wijzigingen Kabelnoord Klein Zakelijk abonnementen

  Kabelnoord Zakelijk wijzigt per 1 maart 2017 de internetsnelheden en tarieven van de abonnementen. Aanleiding is de kostenstijging door inflatie, inkoop en onderhoud. In de overzichten hieronder vindt u de nieuwe internetsnelheden en tarieven: COAX Abonnement Huidige internetsnelheden Nieuwe internetsnelheden Huidige prijs p.m. (excl. BTW) Nieuwe pijs p.m. (excl.… Lees meer »

 • 21 maart 2016

  Gratis WiFi voor sportaccommodaties Kollumerland c.a.

  Kabelnoord Zakelijk heeft zeven sportaccommodaties in de gemeente Kollumerland c.a. voorzien van zogenaamde WiFi hotspots. Door verbinding te maken met de WiFi hotspots kunnen sporters, supporters, bezoekers en vrijwilligers de komende jaren via draadloos internet van Kabelnoord Zakelijk onder meer de laatste uitslagen delen met hun achterban. Lees meer »

 • 6 januari 2016

  Nieuw telefonieplatform voor Kabelnoord Zakelijk abonnees

  Eind januari 2016 gaan Kabelnoord Zakelijk abonnees met een klein zakelijk telefonieabonnement automatisch over naar een nieuw telefonieplatform. Het huidige telefonieplatform waar abonnees gebruik van maken, wordt binnenkort niet meer ondersteund door onze toeleverancier Ziggo. De geplande overzetting naar het nieuwe telefonieplatform is nodig om kwaliteit te blijven bieden aan onze abonnees.… Lees meer »

 • 15 oktober 2015

  Kabelnoord App nu ook beschikbaar voor klein zakelijk abonnees!

  De live tv App van Kabelnoord is nu ook beschikbaar voor abonnees met een klein zakelijk abonnement: Small, Medium, Large of XLarge! Met de Kabelnoord TV App kunt u live TV kijken op een tablet of smartphone. In de App zitten op dit moment de eerste tien populairste Nederlandse televisiezenders en Omrop Fryslân. De App is beschikbaar voor Apple iPad, iPhone en iPod en diverse Android… Lees meer »

 • 8 april 2015

  Verhoging internetsnelheden COAX-netwerk

  Kabelnoord Zakelijk verhoogt de internetsnelheden op haar COAX-netwerk. De upgrade is vanaf woensdag 8 april 2015 automatisch beschikbaar voor alle Kabelnoord Zakelijk klanten met een COAX-aansluiting. Met deze upgrade van Kabelnoord Zakelijk hebben klanten de beschikking over sneller internet terwijl de maandelijkse kosten gelijk blijven. De nieuwe snelheden wijzigen als… Lees meer »

 • Informatiebijeenkomst voor ondernemers dorpskernen Ameland

  5 maart 2015

  Informatiebijeenkomst voor ondernemers dorpskernen Ameland

  Kabelnoord legt glasvezel aan op Ameland. Speciaal voor ondernemers en winkeliers in het aansluitgebied op Ameland wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd op donderdag 26 maart aanstaande. Bijwonen? Meld u aan vóór 23 maart 2015! Lees meer »

 • 1 september 2014

  Kabelnoord Zakelijk verlaagt tarieven

  Goed nieuws! Per 1 september 2014 heeft Kabelnoord Zakelijk het tarief voor diverse Kabelnoord Zakelijk abonnementen verlaagd. Vanaf september wordt er een lager tarief geïncasseerd van uw rekening of op uw factuur vermeld. De tariefsverlaging wordt automatisch doorgevoerd, u hoeft hier niets voor te doen. Met deze tariefsverlaging van Kabelnoord Zakelijk heeft u de beschikking over… Lees meer »

 • 20 maart 2014

  Snelle InterLAN verbinding en telefonie oplossing voor BWS op Ameland

  Het nieuwe schoolgebouw van de Burgemeester Walda School op Ameland is onlangs voorzien van een snelle InterLAN verbinding en een nieuwe telefonieoplossing via glasvezel. Lees meer »