Actualiteiten

 • 17 oktober 2013

  Bankrekeningnummer gewijzigd

  Graag willen wij u er op attenderen dat het bankrekeningnummer van Kabelnoord is gewijzigd. Lees meer »

 • 1 oktober 2013

  Verhoging internetsnelheid

  Per 1 oktober verhoogt Kabelnoord Zakelijk de internetsnelheid van het pakket KNZ1. De huidige internetsnelheid is 10Mbps/1Mbps, deze wordt verhoogd naar 25Mbps/2Mbps. De upgrade is vanaf woensdag 2 oktober 2013 automatisch beschikbaar voor alle zakelijke klanten die dit pakket afnemen. Lees meer »

 • 13 juni 2013

  Nieuwe referentie

  Henk Everts van Innovatiehuis Lauwersdelta maakt gebruik van Managed Voice. Bekijk de case. Lees meer »

 • 3 juni 2013

  2012 goed jaar voor Kabelnoord

  Kabelnoord, het kabelbedrijf van 5 Noordoost Friese gemeenten, heeft in 2012 weer een prima jaar gehad. Dat blijkt uit de jaarrekening, die binnenkort door de aandeelhouders wordt vastgesteld. Het aantal betalende klanten daalde licht, maar de omzet steeg naar bijna 10 miljoen euro. De omzet per klant steeg met bijna 10% ten opzichte van 2011. Er kwamen weer meer dan 1.000 klanten bij voor… Lees meer »

 • 17 januari 2013

  WiFi hotspot nodig?

  Heeft u een WiFi-hotspot nodig voor uw accommodatie of evenement? Kabelnoord Zakelijk helpt u graag verder. Bekijk de pagina over hotspots. Lees meer »

 • 31 oktober 2011

  Klaar voor het nieuwe pinnen?

  Bent u klaar voor 'het Nieuwe Pinnen'? Check hiervoor de volgende 3 punten Belangrijk is dat u moet checken of uw apparatuur geschikt is om EMV-betalingen te verwerken. Bij ondernemers die hun automaat op 1 januari 2012 nog niet geschikt gemaakt hebben voor het nieuwe pinnen, kan niet langer gepind worden. Vanaf die datum bestaat het merk PIN namelijk niet meer en vervalt de… Lees meer »

 • FTTH: Europa loopt voorop

  31 oktober 2011

  FTTH: Europa loopt voorop

  Europa haalt Amerika in met aantal glasvezelgebruikers. Groei in Oost-Europa het snelst. Lees meer »

 • 9 mei 2011

  Verhuizing Kabelnoord Zakelijk

  Op vrijdag 13 mei verhuist Kabelnoord Zakelijk naar haar nieuwe pand aan de Pier Prinslaan in Dokkum. Vanaf maandag 16 mei bent u van harte welkom op ons nieuwe kantoor. De Pier Prinslaan is een nieuwe straat achter winkelcentrum Zuiderschans, nabij wijk de Trije Terpen in Dokkum. U rijdt helemaal om de Tango (pompstation) heen, u vindt Kabelnoord aan het einde van die straat, naast… Lees meer »

 • 20 december 2010

  Pinnen via internet nu mogelijk

  Currence geeft het ‘gewone’ internet vrij voor pinbetalingen. Breedband veel sneller en vaak voordeliger Currence maakt het pinnen via het ‘gewone’ internet mogelijk. Tot nu toe moest een betaalautomaat gekoppeld zijn aan een speciaal gecertificeerde datacomlijn. Dat was noodzakelijk om de veiligheid van het pinnen te garanderen. Door extra veiligheidsmaatregelen in… Lees meer »

 • 14 december 2010

  Geslaagd bedrijfsbezoek OSK

  Maandag 13 december j.l. mochten PTH Groep en Kabelnoord Zakelijk de 'Ondernemers Sociëteit Kollumerland' verwelkomen voor een bedrijfsbezoek aan het PTH-pand in Kollumerzwaag. Ruim 60 ondernemers namen een kijkje in de technische keuken van System Integrator PTH Groep en Kabelnoord Zakelijk. Dat wij op bijzondere wijze aan elkaar verbonden zijn bleek tijdens de… Lees meer »