Actualiteiten

 • 2 december 2010

  Bedrijven worden aangesloten in Burgum

  Achttien ondernemers in Burgum en Sumar worden deze winter aangesloten op het glasvezelnetwerk van Kabelnoord. Deze week werden de eerste bedrijven aangesloten om het internet en in de loop van december volgen ook de andere bedrijven. In elk geval heeft elke onderneming al een individuele fysieke aansluiting gekregen in de afgelopen maanden. De bedrijven beschikken nu over een aansluiting op… Lees meer »

 • 31 augustus 2010

  Glasvezel in Tytsjerksteradiel

  Deze winter krijgen minimaal 15 ondernemers uit Burgum en Sumar een aansluiting op het glasvezelnetwerk. De bedrijven krijgen daarmee een snelle internetverbinding met een onbeperkte capaciteit. Glasvezel biedt ondernemers tal van voordelen in de bedrijfsvoering. Dat kan kostenvoordeel zijn, maar vooral ook nieuwe gebruiksmogelijkheden en diensten. Kabelnoord zal de glasvezelverbinding… Lees meer »

 • 15 juni 2010

  Uitstekend resultaat Kabelnoord

  Kabelnoord heeft het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd. Dit blijkt uit de jaarrekening, die we aan de aandeelhouders hebben aangeboden. Het resultaat na belastingen steeg naar bijna een half miljoen euro. De omzet steeg met vijftien procent, mede dankzij het feit dat meer klanten meer producten van ons afnemen. Het aantal klanten voor zowel het internet (KNID) als bellers via de… Lees meer »