Informatiebijeenkomst voor ondernemers dorpskernen Ameland

Informatiebijeenkomst voor ondernemers dorpskernen Ameland

Geplaatst op 5 maart 2015

Na Dokkum, Kollum en Sibrandahûs gaat Kabelnoord vanaf maart 2015 ook van start met de aanleg van glasvezel op Ameland. Amelanders die het komende jaar een glasvezelaansluiting krijgen van Kabelnoord, ontvangen een brief en een uitgebreide informatiekrant over ‘Glasvezel van Kabelnoord’. Het gaat in deze aanlegfase op het eiland voornamelijk om woningen en winkels in de kernen van Hollum, Buren, Nes en Ballum. Speciaal voor ondernemers en winkeliers in het aansluitgebied op Ameland wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Tijdens de aanleg zullen er werkzaamheden uitgevoerd worden in alle straten van de dorpskernen van Hollum, Ballum, Nes en Buren; mogelijk ook nabij uw winkel of zaak! Uw klanten en leveranciers zullen er ongetwijfeld wat van merken. Wij willen u voorafgaand aan de aanleg van glasvezel informeren over de planning en uitvoering van de werkzaamheden, maar ook over de wijzigingen en mogelijkheden van het glasvezelnetwerk. Kabelnoord Zakelijk nodigt Amelander ondernemers van harte uit voor een informatieve bijeenkomst over de aanleg van glasvezel. De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 26 maart 2015 in hotel Noordsee te Nes. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meld u dan tijdig aan!

Kunnen we op uw aanwezigheid rekenen?
Bent u ondernemer of winkelier en wilt u aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar glasvezel @ kabelnoord.nl of meld u telefonisch aan via 0519-701701 (optie 1). Aanmeldingen dienen vóór maandag 23 maart 2015 binnen te zijn. Vermeld bij uw aanmelding het aantal personen, namens welk bedrijf u de bijeenkomst bezoekt, uw naam en telefoonnummer.

Meer informatie over de aanleg van glasvezel op Ameland vindt u op de speciale glasvezelwebsite.