Kabelnoord App nu ook beschikbaar voor klein zakelijk abonnees!

Geplaatst op 15 oktober 2015

De live tv App van Kabelnoord is nu ook beschikbaar voor abonnees met een klein zakelijk abonnement: Small, Medium, Large of XLarge!

Met de Kabelnoord TV App kunt u live TV kijken op een tablet of smartphone. In de App zitten op dit moment de eerste tien populairste Nederlandse televisiezenders en Omrop Fryslân. De App is beschikbaar voor Apple iPad, iPhone en iPod en diverse Android apparaten. Om gebruik te kunnen maken van de Kabelnoord TV App heeft u een Kabelnoord internetverbinding (KNID) nodig.

Hoe kan ik me aanmelden?
- Meld u eenmalig aan voor de Kabelnoord Live TV App
- Download de Kabelnoord TV App in de Google Play Store (Android) of AppStore (iTunes)
- Log in met de “mijn kabelnoord-gegevens” die u per post ontvangt

Enkele dagen na de online inschrijving ontvangt u uw persoonlijke inloggegevens per post. Na het installeren van de Kabelnoord TV App op uw apparaat kunt u met behulp van uw persoonlijke inloggegevens live TV kijken op uw tablet of smartphone. Om de app te kunnen gebruiken heeft u een Small, Medium, Large of XLarge internetverbinding van Kabelnoord Zakelijk nodig.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen over de gratis Kabelnoord TV App? Neem dan contact op met het Kabelnoord servicecentrum op telefoonnummer: 0519 – 701 701, optie 2. Vragen over een klein zakelijk abonnement kunt u stellen aan Geert Hoogsteen: 0519 - 701 733.